Feestelijke viering 20 jaar stedenband met Rundu

Op vrijdagavond 23 mei zal op feestelijke wijze aandacht worden besteed aan het twintig jarig bestaan van de stedenband met Rundu in het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum in Nieuwegein. Eregasten zijn de eerste secretaris van de Namibische ambassade zijne excellentie Humphrey Geiseb en twee vertegenwoordigers van de zusterwerkgroep uit Rundu, Joachim Ignatius en Evaristus Muyeghu.

De avond zal muzikaal worden geopend door Djembé Orkest DOUN, gevolgd door de officiële opening door Burgemeester Frans Backhuijs. Honorair Consul Cornelie van Waegeningh zal vervolgens een key note speech afgeven waarna Joachim Ignatius met zijn bijdrage het officiële gedeelte zal beëindigen. Daarna is er een muzikale bijdrage door Barbara Gwamesia en gelegenheid tot informeel samenzijn onder het genot van een drankje en Afrikaans hapje.

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor Nieuwegeiners die deze avond willen bijwonen, waarvoor men zich kan aanmelden met opgave van aantal personen bij werkgroeprundu@gmail.com. De opgave zal worden bevestigd en het programma toegezonden of mededeling als er geen plaats meer is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk